top of page


Lifis zelenjava - najbolj inovativno živilo leta 2025
Izbor za najbolj inovativna živila
Marjana Kopač Farkaš
Feb 52 min read
54 views
0 comments


Vabilo na dogodek - Ženska ustavi se!
Dogodek za ženske Tanjo Želj poznam že več kot 10 let. Najprej sem se z njo srečala na njenih vadbah pilatesa, potem sva pričeli...
Marjana Kopač Farkaš
Jan 191 min read
30 views
0 comments


Kaj pomeni ročno narejeno?
Ročno narejeni izdelki so ustvarjeni z večkratnim osebnim stikom in skrbnostjo v celotnem procesu priprave. Vsak dotik prenese energijo ustv
Marjana Kopač Farkaš
Jan 33 min read
16 views
0 comments


6 razlogov, zakaj je treba smoothije piti počasi
Pitje smoothija počasi ima več koristi, ki so pomembne za prebavo, absorpcijo hranil in splošno zdravje. Tukaj je nekaj glavnih razlogov:...
Marjana Kopač Farkaš
Jul 14, 20241 min read
11 views
0 comments


Plesnive jagode niso primerne za liofilizacijo
Gniloba pri jagodah je pogost problem, s katerim se soočajo pridelovalci jagod in potrošniki. Obstaja več različnih vrst gnilobe, ki...
Marjana Kopač Farkaš
Apr 29, 20243 min read
64 views
0 comments


Liofilizirano sadje in zelenjava: kulinarična ustvarjalnost na novi ravni
Ko govorimo o liofiliziranem sadju in zelenjavi, se odprejo vrata kulinarični ustvarjalnosti na povsem novi ravni. Ta napredna...
Marjana Kopač Farkaš
Mar 18, 20242 min read
39 views
0 comments


Liofilizacija: čarobni svet sušenja z zamrzovanjem
Sušenje z zamrzovanjem, bolj znano kot liofilizacija, je tehnika konzerviranja, ki seže vse do leta 1890. Vendar je postala zares...
Marjana Kopač Farkaš
Mar 10, 20243 min read
30 views
0 comments
bottom of page